dinsdag 19 augustus 2008

Wederom een geweldige prestatie van de verrassende Broekema en de vernietigende nijboer


Het is een mooie maandag avond, de meeste atleten hebben een zwaar weekend achter de rug en zien hun voetbalcarriere niet meer zo zitten, tot dat mr. vd Berg een overweldigende speech gaf, waardoor iedereen weer gemotiveerd werd. Bart vond het iets minder, maar kreeg wel veel opbouwende kritiek van vd Berg.

Sisi had nog iets rechttezetten, wat achteraf niet bleek, hij opende zijn trucendoos en schopte met een fantastische punter zijn standbeen onder zijn lijf vandaan, waardoor de bal richting Terwispel ging.

Gelukkig waren er niet alleen maar stuntelaars! De klasse van de Sweach bewees zich vandaag weer eens. Broekema sr. viel op, hij had nog wat recht te zetten na zijn eerste (korte) training. Na een formidabele voorzet van uit het niets schoot Wouter de bal rakelings langs de kruising van het vangnet! Dit is niet onopgemerkt gebleven bij de top van de Sweach.

Guido wilde niet achterblijven en maakte indruk door een perfect uitgevoerde skaaf en maakte Broekema jr. met de grasmat gelijk. Jr. schreeuwde het uit en veegde een klein traantje weg.

Al douchende viel het de elite op dat er ene Haiko ontbrak, dit was zeer verdacht, hij kwam met nogal een grote smile op zijn gezicht de box in, niemand weet tot op de dag van vandaag wat daar is gebeurd.


Spoedig zal er weer verslag worden gedaan over de activiteiten van de Woodboys a1!


Mvg,

Wouter Luzo Emile Broekema

en

Guido Johannes Nijboer