dinsdag 28 oktober 2008

Eén minuut op één punt

De Sweach A1 reisde met 13 spelers af naar Roden. B1-speler Johannes was mee voor het geval dat. De Sweach beleefde een slecht begin van de wedstrijd. Een corner van ONR werd ingekopt en Wilco kon de bal alleen maar voor het doel tegenhouden, waardoor een ONR speler de bal er in kon lopen. De Sweach kwam niet echt aan voetballen toe en ONR kreeg dan ook de beste kansen. De eerste helft zou uiteindelijk eindigen in 2-1. Lodewijk wist via een vrije trap op randje zestien De Sweach terug in de wedstrijd te brengen, maar ook ONR wist dus nog eenmaal te scoren. De 2e helft ging lang gelijk op. De Sweach aasde op de gelijkmaker. Het duurde tot 1 minuut voor tijd, toen Micheal aan de rechterkant de bal kreeg. Hij zette de bal voor en Wouter tikte de bal binnen. Eindelijk was daar het moment van Wouter en ook eindelijk de 2-2 van de Sweach. Maar vlak na de aftrap ging ONR al weer in de aanval. Een geblokt schot kwam bij toeval bij de rechtsbuiten van ONR terecht die Geale wist te passeren. De Sweach kon zo slechts één minuut 'genieten' van het hele punt wat bijna kon worden meegenomen naar Beetsterzwaag. En zo eindigde de wedstrijd toch nog erg zuur voor de Sweach met nul punten.